Kompania shpjegoi se sistemi operativ i kohës reale të prodhimit të tij ishte instaluar në pajisje

“Nuk mund të flasim për detaje teknike, sepse informacioni është i fshehtë.

Falë aplikimit të zgjidhjeve teknike dhe teknologjisë së grupit Avtomatika, pajisja është e pamundur të hakohet dhe të përgjohet”, porosit kompania, , transmeton Gazeta e Re

Çmimi i një pajisje kushton rreth 85 mijë rubla.

Një person privat nuk mund ta blejë telefonin, por vetëm ligjërisht.