Vedat Bajrami është aktori më i njohur i humorit, me personazhet dhe batutat e të cilit qeshin një publik i tërë.

Vedati i “Stupcave”, është përherë aktiv bashkë me koleget e tjerë, duke realizuar projekte e skeqe interesante dhe që gjithashtu ngjallin diskutime.

Shpesh, humori i “Stupcave” është “me spec”.

Kjo tashmë dihet.

A e dinit që Vedati është dhurues gjaku?

Ai, bashkë me vëllain e tij Besnikun sot e kanë bërë këtë gjest human.

Ky është një shembull për tu ndjekur. /Kosovarja/

Loading...