Këngëtari Meda është nga ata emra që shpesh bëhen pjesë e medias rozë, ku komentohet gjerësisht jeta e tij profesionale dhe private.

Ndonëse flitet e përflitet, Meda asnjëherë nuk reagon për thuajse asnjë lajm që qarkullon për të dhe ato çfarë ai bënë.

Këngëtari është pyetur për shumë gjëra rreth jetës private, madje edhe për raportin me vjehrrën.

Ai, ka treguar se ka raport korrekt me vjehrrën.

Meda, ka treguar se nuk është ndër ata dhëndurë që shkon shpesh tek miqtë.