Derrick Alexandër është futbollisti amerikan cili ka në pronësi jahtin luksoz që u pa sot në qytetin bregdetar të Sarandës.

“Castillo”, jahti me një gjatësi 63 metra është ankoruar mëngjesin e sotëm në portin e Marinës në Sarandë.

Futbollisti i NFL-së amerikane shoqërohet nga një person tjetër në bordin e jahtit, duke përjashtuar këtu pjesën e stafit të përberë nga 16 persona (5 stjuardesa, 2 kuzhinierë, marinsa, inxhinierë dhe kapiteni i jahtit).

Fotot siguruar nga newsbomb.al