Ky është bashkëshorti i Bulzës, vajzës së Sabri Fejzullahut

E njohim që kur ka qenë fëmijë, që kur këndonte “Trashe, trashe” bashkë me vëllanë e saj, Ermalin

Bulëza këndoj edhe në adoleshencë, madje u pëlqye shumë nga publiku. Ajo sillte këngë e videoklipe të bukura, e vetë shfaqej me shumë stil.

Epo, dardha pikë nën dardhë, andaj edhe Bulëza shkëlqente kudo, njëjtë si babai e vëllezërit e saj këngëtar.
Bulëza e la muzikën dhe bashkë me të shoqin dhe dy vajzat po jetojnë në Amerikë.