site stats
BallinaVIPKush i tha: Valla Bleronë kisha pas qejf me t’pas grue

Kush i tha: Valla Bleronë kisha pas qejf me t’pas grue

Moderatorja Blerona Zeqiri për një kohë të shkurtë ka arritur ta kthejë vëmendjen kah vetja për 360 shkallë.

E kjo jo bash pa arsye.

Përderisa dikur Blerona kritikohej për kilogramët e tepërt dhe çdo herë kur i lëshonin komente silleshin rreth saj, sot çdo gjë ka ndryshuar.

Kohët e fundit Blerona është duke u lakmuar e lavdëruar për peshën trupore që ka arritur, falë dietave të shumta por që rezultuan me një sukses të paparë.

E kjo dukje e Bleronës shumë kë po e lë pa fjalë, e po i shtyjnë që ta kenë si një femër opsion për grua në të ardhmen.

“Valla Bleron kisha pas qejf me te pas grue se je shum e mi esinqert”, shkruan njëri prej ndjekësve.

Por natyrisht, që Blerona nuk i është përgjigjur.

Must Read