Një histori e veçantë dhe e pazakontë vjen nesër në #Gjesi, e rrëfyer në një mënyrë interesante nga plaku 90 vjeç, i cili vendosi që t’i arrijë të 90-at pa u martuar asnjëherë, shkruan Gazeta Express.

Pos kësaj historie të padëgjuar më parë, ai shpalos edhe shumë detaje nga jeta e tij.

Mos e humbisni, nesër nga ora 07:00, vetëm në T7.