Kush e nxeh Meden më shumë se gruaja?

Po, ka shumë njerëz që përherë e kanë ftohtë, diçka të atillë që gjithmonë e kanë nxehtë, madje edhe kur temperaturat janë në minus.

Meda, është në kategorinë e parë të njerëzve, të atyre që e kanë përherë ftohtë, madje edhe kur temperaturat janë të larta.

Meda thotë se “nerth” shumë.

Në një intervistë, ai ka treguar se e ndez oxhakun edhe verës, pasi ka ftohtë.

Këngëtari i njohur kosovar ka treguar se kudo ku shkon ka dëshirë ta ketë nga një oxhak me vete, pasi i pëlqen zjarri dhe nxehtësia.

Kur ka të ftohtë, as Lulja nuk i bënë punë./Kosovarja/