Krejt ndryshe në vitin 2007 dukej Lulja e Medës

Jo vetç Lulen por koha ndryshon gjithçka.

Kur kthehemi pas në kohë, e kuptojmë se sa ndryshe kemi qenë.

Pjesë e ndryshimeve, padyshim që është edhe pamja e jashtme.

Me kalimin e viteve, disa njerëz zbukurohen, e disa…

Bashkëshortja e Medes, Lulja, veç është zbukuruar, e madje është bërë më me stil.

Pra, ka ecur me kohën.

Publikojmë një foto të vitit 2007 dhe përmes saj e kuptoni se si ishte Lulja para 13 vitesh.

Ajo që nuk ka ndryshuar fare tek bashkëshortja e Medes është buzëqeshja dhe ngjyra e flokëve. /Kosovarja/