Kjo ndodhi në Siberi në maj të vitit 2019. Vrima më e thellë në tokë

Ka një mori vrima të çuditshme rreth planetit që janë ose natyrale ose të bëra nga njeriu që e mbytin imagjinatën, shkruan InfoKosova.

Nga minierat super-thellë të bëra nga njeriu dhe puset në një shpellë që me sa duket nuk ka fund.

Bashkohuni me ne për t’i shikuar 10 nga vrimat më të çuditshme dhe më të thella në Tokë./InfoKosova/