Kjo kafe ju kthjellë në mëngjes

Të gjithë e keni problem mëngjesin, pasi ndiheni ende në gjumë dhe nuk jeni në gjendje të punoni.

Një lokal në qytetin Adelaide të Australisë, ofron “Asskicker”, një kafe që është e fortë sa katër expresso të zakonshme.

Sipas CNN, ajo ka qumësht dhe përmban 80 herë më shumë kafeinë se sa një kafe e zakonshme.

Kjo pije duhet të konsumohet jo shpejt, 3-4 orë.

Një espresso normale, përmban 63 miligramë kafenë, ndërsa kjo pije përmban 5 gramë kafeinë.