Kur Blero depërtoj në muzikë, ishte në lidhje me Noren, që gjithashtu jetonte në Suedi dhe me të cilen këngëtari më pas u fejua.

Asaj kohe Blero thoshte se Noren nuk do ta ndërronte as me Beyonce Knowels.

Ata dukeshin tejet të dashuruar, por fejesa e tyre u prish për siç u tha për motive xhelozie.

Blero është përfolur shumë edhe për dështimin në martesë me aktoren Teuta Krasniqi.