Kjo është vetura që drejton Afrim Muqiqi

Është njëri nga këngëtarët e vjetër të astradës, me muzikë ka filluar në moshë të re e vazhdon me shumë përkushtim ta bëjë këtë punë, përveç projekteve pjesëmarrje të madhe ka në dasma dhe ahnegje familjare aty edhe ku janë fitime e mëdha.

Shpesh kemi parë video në rrjete sociale se fiton shumë para në dasma, krahas parave të gatshme këngëtari merr edhe para shtesë.

Duke u nisur nga paratë e shumta që ai fiton, natyrshem vije edhe jeta luksoze që ai e jeton.

Indeksonline, ka siguruar disa fotografi të makinës që vozit.

Afrim Muqiqi siç duket qenka marakli i kerreve të shtrenjeta.

Makina që posedon është ‘Range Rover’ me ngjyrë të bardhë, makinë kjo mjaft e pëlqyer në gjithë botën çmimi i të cilës shkon deri në 85 mijë euro.

Vlen të theksohet se këtë lloj makinë vozit këngëtari me famë botërore Justin Bieber.