Kjo është hera parë që Lori del me mini fund

Këngëtarja e njohur me prejardhje nga Shqipëria e cila banon tash e shumë vite në Kosovë, Loreta Kaçka shquhet për stilin e saj modest dhe serioz.

Paraqitjet e saj janë pëlqyer e respektuar çdo herë nga publiku.

Kjo ka bërë që të bëhet ndër më të favorizuarat e tyre.

Përderisa, jemi të rrethuar nga moderniteti ku secila këngëtare shfaqet më e zhveshur se tjetra të rralla janë ato që i kanë shpëtuar këtij transformimi.

Ndër to mund të përmendim pa asnjë dyshim të njohurën Lori.

Nuk mbahet mend që ndonjëherë të jetë përfolur apo komentuar nga publiku për shkak të ‘zhveshjes’ së saj.

Në asnjë imazh nuk është paraqitur provokuese, kështu duke qëndruar çdo herë vetvetja.

Madje, nuk mbahet mend të ketë sjell as imazhe me bikini edhe në qoftë se ka qenë në deti.

Kjo është pra e veçanta dhe e shumë kërkuara Lori./Kosovarja/