Kirurget menduan se po hiqnin tumor nga fytyra e një grua emri i se cilës nuk është identifikuar.

Mirëpo, ata u tronditën kur zbuluan se prej nga vjen zhurma e madhe brenda fytit të saj.

Ky rast që ka ndodhur në Ha Giang të Vietnamit ka çuditur mjekët, të cilët fillimisht e diagnostikuan se 63-vjecarja ka tumor në fytë, mirëpo që doli krejt diçka tjetër.

Kur nisi operacioni për kinse heqjen e tumorit, mjekët gjetën një shushunjë të gjallë brenda kandaleve të frymëmarrjes së saj.

Ajo fillimisht ishte ankuar për zhurmë dhe ndalje të frymës.

Mirëpo, që kirurgët gjatë operacionit ia zbuluan shushunjën.

Thuhet se ajo e ka marrë atë nga fshati ku jetonte dhe përdortë ujë nga lumi.