Këto janë risitë që apple planifikon ti bëj në iOS 13 !

Sipas disa burimeve apple planifikon ta lëshoj iOS 13 me datë 13 Qershor 2019, shkruan InfoKosova.

Ky prezantim do të bëhet në WWDC 219 në konferencën ndërkombëtare të Zhvilluesve, që do mbahet në McEneri në San Jose të Kalifornisë.

Sipas disa burimeve ky software që do lëshohet për iPhone dhe iPad do ketë risinë që është pritur shumë e quajtur “Dark Mode”, e cila është duke u diskutuar që nga Shkurti i këtijë viti.

Më poshtë du ju prezantojmë përmes fotove disa nga ndryshimet, opcionet, dizajnet etj. që do ti keni shumë shpejt në pajisjet tuaja “Apple”./InfoKosova/

Këto janë risitë që apple me kohë do ju njoftoj në telefonin tuaj për ta përditësuar sistemin operativ.