Këngëtarja Rita Ora ka rrëmbyer një vëmendje të madhe në vendlindje dhe në të gjithë botën

Si me ashtu edhe pa grim ajo është e dëshiruar prej publikut.

Por, krah saj e njohur u bë edhe motra e saj Elena Ora e cila është po aq simpatike.

Në llogarinë e saj në Instagram edhe Elena ka një numër të madh njerëzish që e ndjekin ndërsa së fundmi ua ka prezantuar veten pa grim fare.