Këshilla e Elitës drejtuar nënave të reja

Ka pak muaj që është bërë nënë për herë të parë.

Elita Rudi dhe reperi Gjiko para disa muajsh u bënë prindër të një djali, të cilin e pagëzuan Zëri.

Së fundi, moderatorja iu përgjigj ndjekësve në pyetjet që kishin për të, e që shumë prej tyre lidheshin me Zërin.

Dikush nga ndjekësit e pyet se çfarë këshille ka për nënat e reja, ndërsa ajo përgjigjet “Fleni sa her flen bebi.

Gjithqka doket ma e lehte kur je e pushushme”.

Për ndryshe, Elita prej muajsh nuk është aktive në televizion, por ka paralajmëruar rikthimin në muajt shtator/tetor. /Lajmi.net/