Kaq shumë është përmalluar Majlinda për familjen e saj

Lidhja e shkurtër me reperin Majk, ndarja prej tij, lindja e djalit të gjitha këto i ka përjetuar ajo.

Tashmë vazhdon të jetë e njohur dhe mjaft e komentuar, me pushime e shetitje të shumta.

Këto ditë po e relakson vetën në një vend mjaft madhështor, e nga atje Majlinda nuk po i ndal imazhet e ndryshme tejet provokuese.

Mirëpo, është familja e cila po i mungon asaj.

Këtë mall ajo e ka shfaqur në Instagramin e saj, përmes së cilës sot ka postuar një fotografi të tyre.

“My family, e bekuar”, janë fjalët e saj përkrahë imazhit.

Me këtë foto kuptohet qart që bukurinë dhe sharmin ajo e ka trashëguar nga nëna e saj. /Kosovarja/