Blerina Osaj depërtoj fuqishëm në muzikën shqipe dhe për një kohë u bë ndër zërat më të komentuar të industrisë.

Blerinën e pamë në festivale dhe shumë aktive me këngë dhe videoklipe, që morën mjaftë vëmendje nga publiku.

Osaj goditi me këngën me titull “Nëse shkon”, e më pas u bë hit absolut me verzionin e ri të “E di” nga Blero.

Këngëtarja po jeton në Suedi dhe është bërë nënë e dy vajzave.

Ajo po punon në mjekësi./Kosovarja/