Jetmir Ismajli vuan nga një sëmundje e rëndë, kërkon ndihmën tuaj

Jetmir Ismajli 27 vjeç vuan nga një sëmundje në mushëri e cila po ia rrezikon jetën.

Familjarët, në pamundësi për t’i mbledhur të hollat të vetëm kërkojnë ndihmën e qytetarëve për ta shëruar djalin e tyre.

Jetmiri vuan nga një sëmundje në mushkëri dhe i duhet bërë transplanti i mushkërive.

Ky është numri i llogarisë bankare ku mund t’i dërgoni të hollat për ta ndihmuar Jetmirin:

1701003028880989 NLB Bank