Janë detaje të vogla por që bëjnë diferencën

Mënyra se si vishemi tregon edhe përsonalitetin e gjithësecilit, prandaj janë detajet ato që tregojnë humë per ju.

Mikrotrende! Është një mënyrë zbavitëse dhe e lehtë për të eksperimentuar me një stil të ri, pa humbur esencës e asaj se çka na veçon neve.

Mikrotrendet shpesh përfshijnë një ndryshim të vogël stili ose vendosja e një detaji në pamjen tuaj por që si përfundim, ndryshon komplet pamjen tuaj duke ju bërë të dukeni më shik dhe të kuruar.

Ndërsa bota filloi të lëvizë drejt një estetike shumë të vjetër “Celine” minimaliste, me dizajnerë të rinj si Peter Do dhe Daniel Lee për Bottega Veneta që udhëhoqën rrugën drejt sofistikimit elegant, u panë gjithashtu shumë tendenca të viteve ’80.

Ndërsa veshjet me ngjyrë të bardhë dhe jeshile mint dominuan, gjithashtu u khyen edhe ngjyrat neon, shembull jeshilja neon.

Më poshtë mund të shihni dhe të fryëmzoheni se si disa detaje të vogla e bëjnë gjithë diferencën!

Një korset me lule

Shallet si bluza

Kapelet e mëdha

Rripat e sandaleve të lidhura mbi pantollona

Një rrip kontrast me ngjyrën e rrobave