Ja çfar i bën fansja Malumës !

Janë të shumtë ata dhe ato që po bëjnë pas djaloshit të bukur, ka të panëmerta vajzat që i ka pas vetës duke numëruar edhe të shumta në Kosovë.

Maluma është një prej këngëtarëve i cili po i ‘çmend’ fanset e tij.

Në koncertet e tij mblidhen shumë publik dhe zakonisht dominon gjinia e bukur, pra femrat.

Në një postim të mëhershëm Maluma kishte treguar se si një fanse është zhv eshur në koncert për të.

E tan e ka publikuar një prej momenteve kur një tjetër fanse është ngjitur në skenë për ta
përshëndetur./Lajmi/