Interi në Champions, ky është mesazhi i Spallettit për futbollistët

“Pres që të gjithë lojtarët të jetë gati, menjëherë”

Luciano Spalletti ka folur për rikthimin e Interit në Ligën e Kampionëve.

Ai deklaroi që pret që lojtarët e tij të jenë gati menjëherë.

Unë pres që të gjithë lojtarët të jetë gati, menjëherë, pa pasur nevojë që të kenë kohë shtesë për klimatizim në Ligën e Kampionëve”, deklaroi Spalletti.

Grupi është i gjerë dhe gjithëpërfshirës për ta përballuar si duhet konkurrencën në këtë kompeticion elitar europian”.

Angazhimi me dy ndeshje në javë, që na pret, është një fazë e udhëtimit tonë. Ne e kemi përgatitur tashmë veten në këtë drejtim që vitin e kaluar”, shtoi ai.