Instagram do të sjellë ndryshimin e madh, ja çfarë do u ndodhë atyre që nuk zbatojnë rregullat

“Instagrami” ka paralajmëruar se do të mbyllen të gjitha llogaritë e përdoruesve që nuk zbatojnë në mënyrë të vazhdueshme rregullat e këtij, aplikacioni.

Të gjitha këto llogari sipas njoftimit të bërë do të fshihen dhe nga Instagram.

E ditur bëhet se kompania që drejton “Instagram” ka thënë:

“Ky ndryshim do të na mundësojë t’i forcojmë rregullat dhe t’i mbajmë njerëzit përgjegjës për atë që postojnë në Instagram.”

Në rastet kur llogaritë do të mbyllen “Instagram” përdoruesit do të informohen.

Atyre do t’u bëhen të ditura se përse u janë mbyllur llogarit dhe se cilat kanë qenë shkelet që kanë bërë.

Gjithashtu këta persona kanë të drejtë të ankohen nëse nuk janë dakord me vendimin e marrë nga “Instagram” për mbyllen e profilit të tyre.