Botues: InfoKosova

Drejtor: Besnik Emrullahu – [email protected]

Kryeredaktor: Armend Fetahu – [email protected]

Marketing: Valon Gashi – [email protected] ose [email protected]

Zv. Kryeredaktor: Lum Gashi – [email protected]

Gazetarë:

Erdem Tahiri – [email protected]

Enis Hyseni – [email protected]

Kamil Sopi – [email protected]

Arlind Mala – [email protected]

Arta Xhafolli – [email protected]

IT: Bujar Emrullahu – [email protected]

Fotograf: Egzon Statovci – [email protected]

Email-i i redaksisë[email protected] dhe [email protected]

Adresa: Rr. 1 Tetori, Nr. 116, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel: +37744446623

Zhvillimi dhe Dizajni: InfoKosova Team