I kërkon foto pa rroba, ajo që i dërgon vajza e bën të…

Rrjetet sociale të japin mundësi ditët e sotme që të shkëmbesh foto të ndryshme me persona dhe të panjohur.

Një djalë i cili po përfitonte nga miqësia me një vajzë, i kërkon që t’i dërgojë foto pa rroba.

Vajza, e cila tregohet mjaft e zgjuar, për një kohë të gjatë e sjell vërdallë, duke u munduar të bëjë sikur nuk e kupton atë që ai i kërkon.

Të mësoj unë si të dërgosh foto pa rroba, hiqi rrobat dhe dërgoje celularin në atë pjesë”, i shkruan djali.

Vajza i dërgon një pjesë të këmbës, por ai këmbëngul të arrijë qëllimin dhe fotoja që ajo i dërgon në fund duket se e bën të ndihet idiot.