Pavarësisht izolimit të të rinjëve kosovarë të cilët nuk udhëtojnë dot në asnjë vend evropian pa liberalizim të vizave, një gjë e tillë s’ka të bëjë aspak me djalin e presidentit të vendit, Endritin.

Ai shpeshherë përmes rrjeve sociale tregon një pjesë të jetës që bën, ku udhëtimet e shumta sa në një vend e në tjetrin nuk kanë të ndalur.

Milano, Paris, Viena, Zvicra, Greqia, Lisbona janë vetëm disa nga vendet që ai ka vizituar.

E duket se tani është në pushimin e radhës nga ku dhe ka publikuar një fotografi në Instagram.

Por, krahas pushimeve luksoze, Endriti është përfolur në media edhe për jetën private, saktësisht për lidhjet e tij të shumta, por që ai vet nuk ka dashur t’i komentojë asnjëherë.