Harrojeni Melisën e serialit, ajo po ‘çmend’ turqit me pamjen në realitet

Seriali ‘Mos ma lësho dorën’ po bëhet gjithnjë e më i pëlqyer në publik.

Janë personazhet e tij ato që po arrijnë të kenë sukses si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.

E një rol shumë i rëndësishëm është edhe ai i Melisës.

Melisa jashtë serialit duket se është një vajzë tejet tërheqëse dhe akoma më e bukur se sa në serial.