Gjendet veterani i zhdukur para 43 vitesh

Një veteran i forcave ajrore ishte zhdukur më 19 shkurt të vitit 1982, pasi vetura e tij kishte rënë në liqen.

Para një muaji, vetura e tij është gjetur në fund të liqenit bashkë me skeletin e tij, pas thirrjes nga vajza e tij drejtuar policisë, për të rifilluar kërkimin.

Rasti ka ndodhur në Karolinën e veriut.

Rasti i tij ishte mbyllur dhe autoritet nuk besojnë se rasti i tij ishte vetëvrasje.

Shiko Fotot dhe Videon: