Fytyra e vërtet e Loredanes

Reperja shqiptare që është rritur në Zvicer, por që famën e ka pretenduar në Gjermani, është thuajse përditë në qendër të vëmendjes.

Gazetat zvicërane po e lakojnë thuajse përditë emrin e shqiptares, e cila u aktualizua për shkak të siç u tha “mashtrimit dhe zhvatjes” së një çifti zvicëran.

Organet e drejtësisë po merren me këtë çështje, ndërkohë që reperja e cilëson veten të pa fajshme, pasi ajo thotë se paratë janë dhënë me vetëdëshirë, shkruan “Kosovarja”.

Loredana, ka influencë në Instagram, pasi ka numër të madh ndjekësish. Ajo, përherë shfaqet e grimuar rëndë.

Por, a e keni parë fytyrën e vërtet të saj? /Kosovarja/