Flasin vetë femrat: Këto janë 5 mënyrat që të na bëni të lumtura

Edhe pse mendoni se nuk është e lehtë të kënaqësh një femër, megjithatë nuk është edhe aq e komplikuar.

Ekipi i portalit Men’s fitness, ka vendosur t’i pyesë drejtpërdrejt femrat se ku është sekreti, ndërkaq janë përgjigjur femrat e moshës nga 23 deri në 32 vjeçe.

Ja çfarë kanë thënë ato:

1. Zonat erogjene nuk janë mit

Mos e nënçmoni ndikimin e puthjeve. Nuk është vetëm mënyra që të na tregoni që keni vendosur të kaloni natën me ne.

“Kur i dashuri im më puth në qafë dhe vesh thjesht më duket sikur më ngre në qiell, kështu që ajo ndjenjë më përshkon e gjitha deri te klitorisi”, thotë 27-vjeçarja Tessi.

2. “Dirty talk”’

“Nëse ia bëni me dije femrës se sa e dëshironi, më lehtë do ta realizonit të gjithë imagjinatën me të’, thotë ajo.

3. Dushi i përbashkët

Të gjithë thonë të provojmë dush të përbashkët.

Kur jeni bashkë nën dush nuk keni nevojë të brengoseni për pamjen as për atë se po ju hyn uji në veshë apo sy, ndërkaq disa pjesë janë të fshehura derisa jeni të puthitur për njëri-tjetrin.

Kjo krijon eksitim të madh te të dy partnerët, thotë 29-vjeçarja Julie.

4. Gjeni “pikën”

“Kënaqem kur i dashuri kushton pak më shumë kohë të më hulumtojë, në vend që vetëm të më puthë.

Kjo është një ndjenjë aq intensive sa që lehtë përjetoj orgazmën.

Kur e bën këtë gjë, e di që vërtet dëshiron që edhe unë të jem e kënaqur”, thotë 26-vjeçarja Chloe.

5. Seksi i mëngjesit

“Kënaqem kur zgjohen me ndjenjën që trupat tanë janë të puthitur njëri për tjetrin dhe të ndiej se si po eksitohem.

Pas një nate me gjumë të mirë, seksi në atë pozitë vërtet është i shkëlqyeshëm” thotë 25-vjeçarja Yana.