Marouane Fellaini njihet për modelin e tij të flokëve të çuditshëm, por duket se nuk kishim parë gjë akoma

Futbollisti belg i Manchester United na ka habitur me disa modele radikale flokësh për setin fotografik të revistës “GQ Style”.

Në një nga fotot, Fellaini duket si Miushi Miki dhe me siguri që nuk do të vonojnë “meme”-t tallëse në rrjet.