Sot, në Londër presidenti Hashim Thaçi promovoi librin biografik “New State, Modern Statesman: Hashim Thaçi-A Biography”

E padyshim që nuk kishte se si të mungonte dhe familja e tij, në veçanti djali i tij, Endriti.

Ai është shprehur i lumtur dhe krenar për librin e babait të tij.

Në llogarinë e tij në Instagram, ai ka publikuar një fotografi me të, ku të dy të veshur mjaft elegant e të lumtur gjatë këtij momenti të rëndësishëm për Thaçin.

Sot në promovimin e librit biografik për Babin në Londër #krenar” ka shkruar Endriti në fotografinë e publikuar.