Mëngjesi i sotëm e ka zbardhë edhe Fushë Kosovën me flamuj kombëtarë, shkruan “InfoKosova”.

Flamujtë janë vendosur si duket mëngjesin e hershëm të ditës së sotme.

Të gjithë po i shohin me habi këta flamuj kur dihet se tani jemi shumë larg festës së flamurit.

Ani pse larg festës së flamurit kombëtarë, qytetarëve të kësaj pjese dhe kalimtarëve po iu pëlqen kjo pamje.

Një bashkëbisedues yni tha se flamujtë janë vendosur për nderë të përvjetorit në Koshare, por nuk është zyrtare kjo përgjigje./InfoKosova/