E mbyllën padashje në supermarket, veprimi i burrit është i paparë

Një ngjarje e pazakontë është regjistruar në Wuinsconsin të Amerikës.

Një 38-vjeçar është mbyllur padashje në supermarket, në filialin e pijeve alko*olike.

Por, ndryshe nga rastet e tjera, në vend që të kërkonte për ndihmë, 38-vjeçari ka vendosur që të qëndrojë.

Ai ka kaluar gjithë natën aty, duke pirë birra dhe liker.

Ai ka arritur që të pijë 3 litra birrë dhe 3 shishe liker, sipas SBS News.

Të nesërmen, në momentin që punonjësit hapën derën, ai u largua pa paguar asgjë.