Sara Heller dhe partneri i saj Chris Eidam kishin marrë një lajm të hidhur në javën e 24’ët të shtatzënisë – i biri i tyre do të lindej me një deformim të madh.

Ultrazëri kishte treguar se si djaloshi do të lindej me buzën e epërme të ndarë, për cka edhe do të kishte probleme të tjera shëndetësore, andaj e këshilluan të abortonte.

Pas lindjes, me krenari publikuan në rrjetet sociale fotot e të birit, në mënyrë që shoqëria të kuptonte dhe të e pranonte.

Pas disa muajsh, djaloshi iu nënshtrua një ndërhyrje kirurgjike në fytyra dhe tani ka pamje krëjtësisht normale, ndërsa shenjat janë pak dukshme.

“Ky përjetim na ka treguar sa e fortë është bashkësia e personave me buzë apo qiellzë të ndarë.

Na janë lajmëruar njerëz nga mbarë vendi, na kanë dërguar para dhe na ofruan ndihmë”, ka thënë Sara Heller.

Shiko Videon: