Me siguri, nëse e keni pare serialin e njohur Stranger Things, ju kujtohet ajo krijesa e shpifur dhe e frikshme që përhapej në qytezën e vogël Hawkins.

Me sa duket, krijesa fanta-shkencore që kemi parë në serial nuk është dhe aq imagjinare.

Së fundmi është zbuluar në Vietnam, një krijesë ujore e cila duket ekzaktësisht si ajo që na ka tmerruar në Stranger Things.

Specia ende e pashpjeguar nga shkencëtarët ka një duzinë me tentakula të cilat lëvizin gjatë gjithë kohës.

Nga fotot, duket vërtetë si një specie aliene.