Ardian Bujupi është shumë aktiv me këngë të reja.

Ai sapo ka publikuar projektin më të ri, të cilin kësaj radhe e sjell në gjuhën gjermane, shkruan lajmi.

Kënga mban titullin “Du bist anders”, ndërsa këngëtari erdhi në duet me Fard, projekt ky i shoqëruar edhe me videoklip.

Më poshtë mund ta ndiqni këngën më të re nga Ardian Bujupi, dedikuar audiencës së huaj, meqë zhvillon karrierën mes Kosovës dhe Gjermanisë.