Çfarë mund të jetë më mirë se një tortë e shijshme? Jo vetëm e shijshme, por edhe e bukur?

Alana Jones-Mann është një dizenjuese që jeton në Los Angeles dhe që eksperimenton me dekorimin e tortave që nga viti 2013.

Ajo krijon kryevepra të pabesueshme të ngrënshme.

Shikoni fotot e mëposhtme dhe do të mahniteni: