Dikur shoqe e ngushtë me Rinën, tani kjo këngëtare shqiptare bën të papriturën për Taynën!

Tashmë është fakt i njohur për të gjithë që konkurrenca midis repereve në tregun shqiptar është e madhe dhe shpesh herë kjo rezulton dhe në “disse” në këngët e tyre.

Sigurisht që në krye të kësaj konkurence qëndron ajo midis reperve Rina dhe Tayna.

Të dyja mjaft të suksesshme në fare pak kohë dhe nuk mund të mungojë as mbështetja e artistëve të tjerë ndaj tyre.

Por, ashtu siç ndodh shpesh, miq mjaft të mirë në showbizz, mund të kthehen në armiq.

Kështu ka ndodhur dhe mes reperes BabyG dhe Rinës.

Fillimisht vajzat kanë qenë mike mjaft të mira dhe papritur ato i dhanë fund miqësisë së tyre e madje duke bërë dhe deklarata publike mbi njëra-tjetrën.

Së fundmi BabyG, nëpërmjet Instastories ka treguar mbështetjen e saj për këngën më të fundit të Taynës, teksa kjo e fundit e ka ripostuar.

Mesa duket BabyG, në konkurencën mes Rinës dhe Taynës ka vendosur të suportojë këtë të fundit.