Delja e quajtur Pet është e veçantë për një arsye të veçantë: ndihet sikur të ishte një qen.

Pet është rritur pa prindër dhe gjithë kohën ka qenë e shoqëruar nga qentë.

Ajo ecën si qen, shoqërohet me ta dhe kërcen si qen.

Ajo fle me qentë çdo mbrëmje, madje mendon se qeni i madh që ka i zoti është babai i saj./InfoKosova/

Shiko Videon: