Dëbimi i iranianëve nga Shqipëria, SHBA: Jemi me Ramën!

Këshilltari i Sigurisë Kombëtare i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, John Bolton ka shprehur mbështetje për kryeministrin Edi Rama dhe popullin shqiptar në qëndresën kundër terrorizmit, pas lajmit ekskluziv të Top Channel mbi dëbimin nga Shqipëria të dy diplomatëve iranianë.

“Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama sapo dëboi ambasadorin iranian, duke sinjalizuar liderët iranianë se mbështetja e tyre për terrorizmin nuk do të tolerohet.

Ne jemi me kryeministrin Rama dhe popullin shqiptar teksa ngrihen kundër sjelljes së rrezikshme të Iranit në Europë dhe botë”, shkruan Bolton.

Postimi i John Bolton: