Dafina gjysëm e zhevshur në dhomë me këtë femër

Se ka një mendje të hapur dhe është pa komplekse këtë e ka treguar shpesherë Dafina Zeqiri.

Çdo veprim i këngëtares futet në “gojën” e mediave rozë dhe padyshim bënë bujë.

Këtë herë Dafina na ka zbuluar se çfarë ndodh në dhomën hotelit ku po qëndron këngëtarja në Sarandë.

Në video shohim Dafinën me rroba banjo minimaliste dhe shoqen e saj teksa i bën masazh duke i lëvizur në mënyrë provokuese pjesët e trupit.