Çika e Shkurte Fejzës gati sa nuk u thy në mes për t’i realizuar këto dy fotografi!

Besiana Behluli vajza e dytë e këngëtares sonë të madhe Shkurte Fejza, ka hyrë në tregun muzikor jo me këngë popullore sikurse e ëma, por me këngë moderne, shkruan “InfoKosova”.

Besiana ndryshe edhe nga e motra e madhe Gresa Behluli, si në muzikë ashtu edhe në pamje është ndryshe nga ajo.

E për këtë gjë mund të quhet më e veçantë në mesin e shtëpisë me plotë këngëtare.

Së fundmi Besiana ishte në një aheng ku dhe kishte vendosur që të bënte ca poza shumë të “zjarrta”.

Dhe, vërtetë ia kishte arritur qëllimit, dukej shumë joshëse dhe të krijonte përshtypjen se është duke u “thyer” në mes vetëm që t’i realizoj këto fotografi për t’i dalur trupi në mënyrën më të mirë të mundshme./InfoKosova/