Këngëtarja Mimoza Shkodra u bë e famshme me baladen “Ndarja” dhe më nuk u ndal se sjelluri këngë e videoklipe që u bënë formulë suksesi për të.

Këngëtarja e ka ndryshuar edhe stilin, duke u bërë përherë e më moderne, por edhe më provokuese.

Mimoza po duket në top formë, ndoshta sepse tani ka vendosur ti vë më në pah asetet e saj fizike.

Ama të pasmet e saj po duken më ndryshe, e ajo po i ekspozon më shumë.

Ja…