Është një tentim popullor për të rënë në sy.

Thuajse të gjithë duan të jenë në fokusin e medias dhe të perfliten.

Shpesh në media i hasim edhe bashkëshortët e këngëtareve tona, që në të shumten e rasteve janë edhe menaxheret e tyre.

Në këtë epokë të stërmbushur me internet dhe rrjete sociale, padyshim që aty kanë hapsirat e tyre edhe burrat e të njohurave.

Edhe Halili i Remzies është në Instagram, por llogaria e tij është plotësisht private dhe nuk mund të shihet nga askush që është i lejuar nga vetë ai. /Kosovarja/

Loading...