Ndodhi në kampionatin e Zelandës së Re në ndeshjen mes Highlander dhe Waratahs.

Anësori i skuadrës së Highlander, Tevita Nabura, u përjashtua nga loja pas kësaj ndërhyrjeje brutale ndaj kundërshtarit Cam Clarck.

Arbitri, gjithsesi, para se të merrte këtë vendim, kërkoi të rishikonte pamjet, që në të vërtetë nuk lënë vend për diskutim.