Brikena Beqiri dhe misteri i lidhjes së saj të dashurisë

Dikur e njihnim si këngëtare, pasi sjelli disa këngë, të cilat edhe u pëlqyen.

Brikena Beqiri punoj disa produksione të sukseshme, që u mirëpriten nga publiku.

Por, ajo shpejtë e la këngën

Brikena, e la këngën për tu marrë me televizion dhe gjithashtu me mjeksi.

Ajo, u bë pjesë e televizionit publik të Kosovës, ku prej vitesh prezanton programin e mëngjesit, madje ka arritur që ti bëjë për vete shikuesit “mëngjesor”.

Ka mjaftë kurreshtje rreth jetës private të Brikes.

A është apo me kë është në lidhje?

Ajo, nuk është as e fejuar e as e martuar, por prej vitesh është në një lidhje, që për publikun mbetet mister në vete, shkruan “Kosovarja”.