Fotografitë e publikuara më poshtë, tregojnë ambientet brenda tunelit sekret të shekullit të 19-të nën Napoli.

Sipas medieve të huaja, siç duket ky tunel, ishte rrugë shpëtimi për mbretin.

Ajo cfarë është më se e çuditshme, del të jetë se ai është ndërtuar nga mbreti, i cili kishte futur në brendësinë e tij makina të cilësisë së mirë dhe motoçikleta poashtu.

Aty gjenden makina dhe tanke uji që datojnë prej viteve 1950 por ndër kohë ato janë ri zbuluar, derisa tek në vitin 2000, ky tunel është transformuar në një atraksion turistikm./InfoKosova/

Shiko Fotot: